Kuigi Eesti naistel on reisijuhi üllitanud kirja- ja naistemehe hinnangul Baltimaades üldiselt kõige ilusamad kehad, näeb ta kasvavat probleemi eestlannade kehakaaluga - nimelt leiab Roosh, et Eestis on silmatorkavalt palju pakse naisi.

Kõige ilusama näoga olla Baltimaades leedulannad, kes pidada lausa kosmilised kaunitarid olema. Samas toob mees esile eestlannade kauneid põsesarnasid ja heledaid silmi.

Juuste poolest peab mees lätlannasid kaunimaks kui Eesti naisi, kelle seas pidada liiga palju levima skandinaavialikku trendi osa pead kiilaks ajada. Juuksevõistluse võitis seksituristi silmis Leedu, kus paljudel naistel on väga pikad juuksed. Kuigi mehele jäi positiivselt silma, et paljudel leedulannadel juuksed lausa üle istmiku ulatusid, siis seejuures osutusid needsamad istmikud, mida mees pannkookidega võrdleb, Baltimaades tema kõige suremaks tagumikealaseks pettumuseks.

Iseloomu osas räägib võrdluses eestlannade kasuks mehe hinnangul nende hea inglise keele oskus, vestlusvalmidus ja napsulembus. Läti ja Leedu naised pidada olema liiga tüütult vaiksed ja tagasihoidlikud.

Üheöösuhete leidmise lihtsuse poolest seab mees esikohale Leedu, kuid seda vaid alla keskmise välimusega naiste puhul (10 palli süsteemis alla 6-e). Ka ei saa need üheöösuhted "kvaliteedi" poolest kiita. Eestist ja Lätist mehe sõnul esimesel kohtumisel seksi eriti ei saa ning "skoorimiseks" tuleb valmis olla vähemalt kaheks kohtinguks.

Meelelahutusvõimaluste poolest tõuseb esile samuti Eesti, kus pidid olema paremad klubid ja pubid.

Sugumürsu seksisihtkoha konkursi panebki lõppkokkuvõttes kinni Eesti kui enamiku kategooriate võitja. Seksituristina soovitab mees Baltimaades justnimelt Eestisse suunduda. "Ehkki asjaolud muudab keerulisemaks see, et Eestis käib nii palju Soome ja Briti seksituriste," tõdeb ta ning lisab, et kuigi Eesti naistele välismaa mehed üldiselt meeldivad, on nad ameeriklannade moodi ülbed ning seda isegi siis kui nende välimus alla keskmise on.

Mees märgib ka ära, et võrreldes Poola naistega on Baltimaade naissugu küll ilusam ja parema suhtumisega, kuid jääb sensuaalsuselt alla. Niisiis soovitab mees kuumade kaunitaride otsingul Baltimaadesse, naabritüdruku tüüpi naiste otsimisel aga Poolasse suunduda.

Augusti lõpus välja antud “Bang Estonia” on bukletimahtu reisijuht, mis jagab siiakanti sattuvatele testosteroonist pakatavatele turistidele lahkesti teadmisi ja nippe Eesti naistega juhusuhetesse astumise kohta. Raamatut saab osta Amazoni raamatupoest.

Juhusuhte-reisijuhi autor on 33-aastane ameeriklane mees nimega Roosh V, kes on oma nõuannetega rajamas midagi seksituristi Lonely Planet'i laadset.

Mehe kirjanduse ja seiklustega saab tutvuda Roosh V kodulehel.

Vaata videost, kuidas mees välja näeb ning mida seelikukütt Euroopa naistele külgelöömisest arvab: