65-aastane mees on viimasel ajal jäänud fotodele lakitud küüntega, vahatatud jalgadega ja pikemate juustega. Aimata on, et ta on lasknud ka enda huuli täidlasemaks süstida. Sama allikas avaldas, et Kardashiani-Jennerite perekond on võtnud aega, et selle mõttega harjuda ning, et nad aktsepteerivad Bruce'i otsust.

"Ta on olnud väga tark ja arukas enda muutuse osas. Selmet kõiki pauhti šokeerida, on tema muutused olnud väga vaevumärgatavad, et ta perekonnal oleks aega tema välimuse ja elustiili muutusega harjuda."

Bruce'il on kuus last kokku kolmest abielust. Tütred Kendall ja Kylie, kes on Kardashiani dünastia poolõed, pojad Brandon ja Brody, koos ekskaasa Linda Thompsoniga ning tütar Cassandra ja poeg Burt, esimese naise Chrystie Crownoveriga.

Kõik lapsed on kinnitanud, et tahavad vaid, et papa oleks õnnelik ning Bruce kahtlemata käitub nüüd õnnelikuna, kui varem.

Telesari alustab millalgi käesoleval aastal. "See läheb eetrisse siis, kui Bruce on selleks valmis, kuid ta on aina enam ja enam enesekindlam ning õnnelik."