“Kõik oli üleni kaetud kanepitaimedega. Ma läksin tohutult endast välja, kuna neid oli nii palju. Ma ei suutnud isegi ülakorrusele minna, hakkasin lihtsalt nutma. Olin šokis, lendamisest väsinud ja täiesti muserdatud. Ma pole sellest endiselt üle saanud. See istandus oli metsik, see on kohutav. Mu elu on hävitatud ja süda murtud.”

Naise teatel oli tema majas hinnanguliselt 200 taime ning olnuks saadused turule viidud, teeninuks pätid üle 900 000 euro. Tanya lahkus kodumaalt septembris teadmises, et rendib kodu välja Korea päritolu perele. Lahke naine, kes veedab rohkelt aega supiköökides kodutuid airdates, vähendas üürnikega kohtudes isegi üürisummat, kuna neil oli nii armas tita.

Nüüd on Tanya aga kindel, et too pere oli vaid kattevari ning pätid otsisid juba eos endale kohta, kus äri püsti panna. Kuna aga naine enam kodulaenu maksta ei saa üüritulu puudumise tõttu ning paranduskulud oleks üle 10 000 euro, kardab naine enda tuleviku pärast: “Mul pole piisavalt raha, et siia jääda nende inimeste pärast. Nad pidid mulle ju maksma. Olen mitu kuud maksega hiljaks jäänud ning pank ütles, et järgmine kord on neil õigus mu maja tagasi võtta. Nii lihtne ongi kodutuks jääda. Nii lihtsalt hirmsalt ja haledalt jäingi oma kodust ilma sest mingid kriminaalid lihtsalt tulid ja võtsid kätte ja hävitasid mu kodu. Olen ohver ja ei suuda kodulaenu maksta. Minust saab kodutu, kes enne aitas teisi kodutu.”

Majja püsti pandud kasvulava hõlmas igat tuba majas ning ulatus ka pööningule, mistõttu olid ventilatsioonitorud julmalt läbi põrandate lõigatud. Lisaks olid kurikaelad automatiseerinud ka valguslahenduse, et tunduks, nagu elataks majas harilikult, ning jätnud eestoa puutumatuks, et möödakäijad midagi kahtlast ei märkaks.