Biograaf C. David Heymann kirjutab, et ühelgi ülikonnal polnud tegu ega nägu. Üks vana Kreeka rätsep õmbles miljardärile kehakatted.

Ka kippus Onassis päevade viisi ühe ja sama ülikonnaga käima. USA endine esileedi Jackie Kennedy, kellest sai aastal 1968 Onassise abikaasa, keelitas meest uude garderoobi investeerima. Oli ta ju harjunud, et tema eelmine abikaasa, Ameerika president John F. Kennedy rõivastus laitmatult.

Kord läks Jackie Palm Beachi uhkesse meesterõivaste kauplusse ning tuli sealt kolmesaja kuuekümne viie uue siidilipsuga, kolmkümmend dollarit tükk. Kui mees kuulis, et Jackie oli need tema arvele pannud, sai ta maruvihaseks.

Tegelikult tavatses Onassis omakorda Jackie rõivaid arvustada, sest naine kandis enamasti ainult pükse ja T-särke. "Mida paganat ta õige teeb kõigi nende rõivastega, mis ta kokku ostab?" küsis mees sageli.

Lisaks rõivastele oli Onassisel lihtne maitse ka toidu suhtes. Tema lemmiktoit oli pajapraad. Uhkete restoranide asemel eelistas ta einestada trahteris või kohvikus.