MSNBC avaldab kõhedust tekitavad seosed kõikide Cruise'i purunenud abielude vahel ja Publik kergitab saladusteloori, et mõista ebaõnnestunud liitude tagamaid.

1. Tom Cruise ja Mimi Rogers abiellusid 1987. aastal. Mimi oli siis 31aastane ning lahutus anti sisse siis, kui naine oli 33aastane. Lahutus jõustus siis, kui viimane 34aastane oli.

2. Tom Cruise ja Nicole Kidman abiellusid 1990. aastal. Nicole oli siis 23aastane ning lahutus anti sisse siis, kui naine oli 33aastane. Lahutus jõustus siis, kui viimane 34aastane oli.

3. Tom Cruise ja Katie Holmes abiellusid 2006. aastal. Katie oli siis 28aastane. Täna on Katie 33aastane. Kui lahutussaaga oleks pikemaks veninud, siis oleks see võinud jõustuda alles detsembri lõpus, kui Katie Holmes 34aastaseks oleks saanud. Tänaste andmete kohaselt on siiski lahutus juba jõustunud.

Järeldus: Kõikide naiste abielu Tom Cruise'iga on lõppenud siis, kui naised on olnud 33aastased. Kuid see ei ole veel kõik. Iga Cruise'i eksnaine on olnud eelmisest 11aastat noorem. Kõik 22aastased Hollywoodi kaunitarid - hoidke oma piip ja prillid!

Publiku järeldus: Kui saientoloogia on tuntud, kui manipulatiivne ideoloogia, siis tundub, et nali on nüüd saientoloog Tom Cruise'i enda kujul, sest nähtavasti on kõrgemad numeroloogilised jõud kõiki Cruise'i abielusid juhtinud.

Uskumuste kohaselt võivad tihti koos esinevad numbrid anda inimestele sõnumeid kõrgemalt. Mida tahtsid numbrid Tom Cruise'ile ja tema naistele öelda?

Numbrikombinatsioon 33: Naisteleht on avaldanud järgmise tähenduse: Sa oled ühendatud ülestõusnud meistritega ja nad töötavad sinuga nii päeval kui öösel mitmetel tasanditel. Nad armastavad, juhatavad ja kaitsevad sind igal viisil.

Kas tõesti juhatasid numbrid Cruise'i eksnaised õigele teele, milleks oli lõpetada abielu Cruise'iga?

Numbrikombinatsioon 11: Naisteleht on avaldanud järgmise tähenduse: Energeetiline värav on sinu jaoks avatud. Vali oma mõtteid targalt sel ajal, kindlustades, et nad kattuvad su soovidega. Ära kuluta üldse mingit energiat kartustest mõtlemiseks, muidu manifesteerid neid.

Kas värav abiellu Cruise'iga oli tingimata õige valik ja naiste tõeline soov?

Kui Cruise'i järgmine väljavalitu on tõepoolest 22aastane, siis ilmselt tasub tal numbritele rohkem tähelepanu pöörata, sest need tõepoolest kõnelevad!