Lehekülgedele lisandub minutitega tuhandeid "fänne". Lehekülgedel levitatakse pilte ja videoid Toddist, postitatakse järelhüüdeid ning käib vilgas koostöö bännerite tegemiseks, et tüdruku mälestuseks tema lugu jagada ning seeläbi teisi kiusamise all kannatajaid toetada.

Amanda Toddi loo levitamist on tütre elu pärandina soovinud jagada ka tüdruku ema.

Vaid mõned nädalad tagasi Youtube'i postitatud videos oma traagilisest saatusest pihtinud 15-aastane Kanada neiu leiti kolmapäeval oma kodust pooduna, kirjutab The Mirror.

Kahe aasta eest interneti jututoas järeleandmatu küberkiusaja küüsi sattunud tüdruk kannatas pikka aega nii jälitamist kui ka koolikaaslaste kiusu. Nimelt oli küberkiusaja valduses foto tüdruku alasti rindadest, mida neiu jututoas läbi veebikaamera jälitajale näitas, ning mida jälitaja järjepidevalt tüdruku sugulastele, sõpradele ja koolikaaslastele levitas. Todd vahetas korduvalt koole, kuid jälitaja leidis ta kogu aeg uuesti elu ning mõnitamine jätkus taas. Pärast seda kui fotode pärast "pornostaariks" hüütud, niigi kiusatud ja hüljatud tüdruk magas ühe oma koolikaaslasega, kellel oli samas koolis õppiv tüdruksõber, peksid kaasõpilased ta armutult kooli ees läbi.

Kahe aasta jooksul tekkisid tüdrukul ärevushäired ning tüdruk hakkas ennast vigastama. Ka proovis kiusatud teismeline endalt mitmel korral elu võtta, muuhulgas pesuvalgendit juues.

Ema sõnul oli tüdrukul viimasel ajal juba parem ning ka video postitamine viitas, et Todd püüab oma probleemidega hakkama saada. Kuuldavasti aga hakkas foto tüdruku rindadest uuesti levima ning neiu murdus taas, kuni võttis endalt lõpuks elu.

Vaata Amanda Toddi videot: