Lolita Richi on väidetavalt 16-aastane ukrainlanna, kes elab hetkel Türkmenistanis, ning on veendunud, et kõik naised peaksid tegema kõik endast oleneva, et näha välja täiuslikud. Neiu ise pole enda sõnul oma välimust küll kuidagi korrideerida lasknud - ega Photoshoppinud, kuigi pildid räägivad teist juttu. "Hakkasin niimoodi ennast üles lööma, sest tahtsin olla täiuslik. Arvan, et kõik naised peaks nii tegema. Tahtsin olla mu enda inspiratsioon. Kui tüdrukul ei ole ilusad silmad, peaks ta kandma läätsesid. Kui nina on kõver, tuleks sellega midagi ette võtta - olgu lahenduseks siis plastiline kirurgia või midagi muud," külab ta kreedo.

Oma ideaalse figuuri - mille juurde kuulub 51-sentimeetrine vöökoht ning F-korviga rinnad - nimel ei ole Lolita vaeva näinud ning sööb kõike, mis külmkapis on. "Vorstid, puuviljad," kirjeldab ta oma dieeti.

Ehkki netis on talle osaks saanud ka suur põlgus ja pahakspanu, ei lase nukupreili end sellest häirida. Ka ema on tütre eluvalikutega rahul - 33-aastane Anya on fotograaf ning pildistab üleslöödud tütart meeleldi.

Pärast kooli lõpetamist soovib Lolita saada psühholoogiks.