Sotši müstika. Sotši taliolümpiamängude ajal toimus nii palju veidrusi, et lausa iga olümpiapäev pani maailma imestusest ohkama. Näiteks avatseremoonial rahva ette ilmunud urruauk ajas Medvedevi magama. Seejärel muutusid arvatavasti dopinguga üledoseerinud sportlased libahuntideks, Tallinna linnapea maskeerus raudteetööliseks, bobikelgutaja avastas lõks-vannitoa ja nii edasi! Kurjad keeled räägivad, et Venemaa suur majanduslangus saigi just 51 miljardit dollarit maksma läinud Sotši müsteeriumiga oma stardipaugu.
Kas me uinume Vene allveelaeva peal? Küsimus pole sugugi nii veider! Enne kui tigedad rootslased vee vahutades "midagi veealust" otsisid, suutis Vene allveelaev nii hellalt pinnale tõusta, et morsk jäi sellele magama. Siit soovitus: öösel ärgates koputa aeg-ajalt oma küljealust. Kui kõmiseb metalselt ja kostub summutatud venekeelset madrusesõimu, siis oled ilmselt samuti mõne idanaabri veesigari peale põõnama jäänud.
Igor Mangi puusse panemise aasta. "Hobuseaasta toob rahvarahutusi ning kaose rahaasjades," pani ennustaja Igor 2014. aasta paika? Ega pannud küll! Euroraha istub meie taskutes suuremal või vähemal määral jätkuvalt ilma igasuguse kaoseta ja tapeetrubla langus on kõike pigem tasakaalustav. ...ja rahvarahutusteni ei kiskunud siinkandis asi kohe mitte kuidagi. Pole muud soovida kui paremat kasiinoõnne Igorile uueks aastaks!
Igor Mang ja "Pehmed ja karvased"
Soomunaõiguslikud stringid. Nii kui 2014. aasta alguses mõeldi välja soomunaõiguslikud stringid, mis kisuvad kas vasakule või paremale, läks lahti ka kära kooseluseaduse ümber. Kas kellelgi pigistas või vajusid lihtsalt munad korvis viltu, mine võta (või ära võta, mõlemad variandid on seadusega lubatud) nüüd kinni!
Ennustajahiire võidukäik. Kui Igor pani puusse, siis ennustajahiir Neeme-Anu lausa lendas üle terve metsa! Just, tema ennustus FIFA jalgpalli MM-i finaali kohta ei läinud absoluutselt täide, kuid seda vaid juures viibinud inimloomade ebaprofessionaalsuse tõttu. Nimelt, superhiir ennustas hoopis ennustushetkele järgnenud mängu ehk Hollandi ja Brasiilia pronksiheitlust. Absoluutselt kõik läks täppi!
Liivahiir Neeme -Anu