Steven sai oma kaasaga 1998. aastal tütre, kelle loovutasid adopteerimiseks. Kui Katie sai 18, otusstas ta oma bioloogilised vanemad üles otsida ning ta leidiski nad üles.

Steven elas oma abikaasa ja kahe lapsega Lääne-Virginia osariigis Richmondi linnas ning Katie kolis nende juurde elama. Kõigest paar kuud hiljem hakkas Steveni abikaasa märkama kummalisi asju – Steven kolis nende abieluvoodist Katie tuppa põrandale magama, et "oma tütrega rohkem aega koos veeta". 2017. aasta maikuus sattus Steveni abikaasa omaenda lapse päeviku peale, kus laps kirjutas, et Katie ja Steven saavad lapse. Steven teatas ka oma kahele lapsele, et need peavad nüüd Katie't oma kasuemaks hüüdma hakkama.

Samuti kavatses paar kindlasti abielluda. Möödunud aasta novembrikuus aga anti välja korraldus paarike vahi alla võtta ning neile esitati süüdistus verepilastuses, truudusetuses ning perverssustega tegelemises.

Kui paar kinni võeti, leiti nende kodust ka väike poisslaps ning arvataksegi, et selle beebi näol on tegemist nende ühise pojaga. Arvatakse, et laps sündis 2017. aasta septembrikuus, sest just siis avaldas Katie enda Facebooki lehel lapsest pildi. Sõbrad ja tuttavad külvasid naise õnnitlustega üle.