Poe omanik Rani Ghanem ei saanud esiotsa arugi, et kauplusesse on sisenenud ootamatu "kunde", vahendab Associated Press. Et lind oli poe avatud ustest sisse jalutanud, ilmnes alles siis, kui üks klient juhtis omaniku tähelepanu "el pollole" ehk hispaania keeles "kanale".

Omanik püüdis lindu esiotsa uksest välja juhatada, kuid tiivuline polnud nõus lahkuma ning hakkas väljumise asemel hoopis ringi lendlema hakata ning kogu lugu lõppes paraja kaosega: kohale kutsutud korrakaitsjad ja loomapüüdjad üritasid lindu taltsutada ja võrkudega kinni püüda, kuid ajasid "nokastatud kliendi" veelgi enam endast välja, kui seda oli suutnud omanik.

Lind lendas otse veiniriiulitesse ning lõpptulemusena said paljud neid efektiivselt purustatud, kokku 500 dollari eest.

Kogu möllu kõrvalt vaadanud omanik ei suutnud kogu seda destruktsiooni pealt vaadata ning sööstis ühel hetkel taas ka ise sündmuskeerisesse, kattes ent linnu noka ja küüniste eest üle pea tõmmatud dressipluusiga.

Paabulinnud on poe kandis ehk Arcadias tavaline liik, kuna linna asutaja tõi linnud 20. sajandi alguses sinna Indiast kaasa. Nad on ka looduskaitse all.