Liibuvad lühikesed kledid, kõrged kontsad ning paljastav dekoltee pole tulevasele hertsoginnale Meghan Markle’ile sugugi mitte võõras. Nimelt on ta lisaks näitlejatööle pidanud ka modellitööd aastatel 2006 ja 2007 saates “Deal or no Deal” (Võta või jäta). See oli kümme aastat enne seda, kui Markle prints Harryga kohtus.

“Loomulikult andis “Võta või jäta” mulle õpetliku kogemuse ning see aitas mul aru saada millega ma elus tegelema peaksin,” sõnas Meghan ühes intervjuus.

Meghanil olid “Võta või jäta” ajal seljas liibuvad, lühikesed ja paljastavad kleidikesed. Samuti pidi ta kandma kõrgeid kontsakingi. Kleitide värvid varieerusid mustast oranžini. Kõikidel modellidel on ka nende ees hõbedane kohver rahasummaga. Meghani sõnul aga võidukohvrit temani kunagi ei jõudnudki.

“Ma ei saanud kunagi võidukohvrit. Ma lihtsalt seisin seal trepil oma 13 sentimeetriste kontsadega ja naeratasin, oodates, et keegi mu numbri ütleks ja ma saaksin minna ja maha istuda,” lausus Markle.

“Deal or no deal” on kaasakiskuv telemäng, kus mängus osaleja peab suure rahasumma võitmiseks avama rahakohvreid, eesmärgiks jätta endale kohver, kus on arvatav suurim võidusumma.

Vaata videot, kas sinu arvates oli sünnis ühel tulevasel hertsoginnal sellist ametit minevikus pidada?