Alates 2005. aastast, kui Charles ja Camilla teatasid oma kihlusest, on kodulehe KKK-rubriigis seisnud, et kui prints saab kuningaks, ei saa tema kaasast mitte kuninganna vaid printsess konsort. Palee kõneisiku sõnul pole midagi muutunud, lihtsalt kuna see küsimus ei huvitanud enam inimesi, ei pidanud nad ka vajalikuks seda üleval hoida.

Ent kuna Charles on alati andnud mõista, et soovib Camillale kuninganna-tiitlit, tekib küsimus, kas prints on selle enda südamedaamile viimaks välja võidelnud. Majesty ajakirja toimetaja Joe Little, kes on kuninglikes küsimuses suisa ekspert leiab aga, et tegu on väga huvitava arenguga: “On väga intrigeeriv, et pärast kõik neid aastaid, see järsku eemaldati. See on väga suurele osale rahvast põhimõtteline küsimus, kuidas Camillat kutsuma hakatakse.” Mees ise leiab, et kehvem tiitel oleks kentsakas: “Me ei saa selle pinnalt hüpata joonelt järeldustesse, et temast saab kuninganna, ent mina olen selle poolt. Suurbritannia kuninga abikaasa peaks olema kuninganna, seega loodan, et kui aeg on seal maal, saab temast kuninganna.”

Seaduse kohaselt peaks kuninga seaduslik abikaasa saama tiitli kuninganna, ent varasemalt seisis kodulehel teade, et Camilla ei plaani selleks saada. Juba varasemalt pole kumbki andnud konkreetseid vastuseid. Charles vastas 2010. aastal küsimusele, kas Camillast saab kuninganna, et see on võimalik. Aasta hiljem küsiti seda sama ka naiselt endalt, kes vastas, et iial ei või teada.
Paraku avalik arvamus seda ei soosi – endiselt leidub inimesi, kes leiavad, et Camilla on perelõhkuja, kuna ta mehkeldas Charlesiga ka siis, kui too veel Dianaga oli, ning ta oli ka ise tollal abielus. Mullu augustis, Diana 20. surma-aastapäeva paiku tehtud uuringu kohaselt ei soovi 67% vastanutest, et Camilla ei hakkaks kasutama tiitlit kuninganna.

Palee esindaja sõnul ei ole tõepoolest midagi muutunud, ent kuna küsimus ei ole viimasel ajal huvi äratanud, eemaldasid nad selle. “Uuendame oma KKK-sid pidevalt ning kuna seda ei ole ammu küsitud, pole see ka enam eraldi välja toodud.”