Meghani poolvend, Thomas Markle Jr(51) süüdistab Meghanit oma juurte unustamises pärast seda kui selgus, et sugugi mitte kõik perekonnaliikmed on kuninglike pulmi vaatama oodatud, vahendab Mirror.

Kui Meghani ema, Doria Ragland vaatab uhkusega pulmi kohapeal ja tema isa Thomas Markle seenior annab ta tulevasele abikaasale üle, siis ülejäänud perekond pulma kutsutud ei ole. Ei Meghani poolvend Thomas Jr ega ka poolõde Samantha pole suurele sündmusele kutsutud.

"Ma ei ole kibestunud, lihtsalt hämmeldunud. On valus mõelda selle peale kui lähedased me kunagi olime. Olen segaduses ja veidi mures, sest ta on inimene, kes teab mis positsioonil ta on ja siiski on ta otsustanud unustada oma lihase perekonna," sõnab poolvend pettunult.

Pulmakutsed olid välja prinditud 22. märtsil. Vastupidiselt prints Williami ja Kate Middletoni pulmapäevale kutsutud 3000 külalisele, on seekordne külaliste arv väiksem ja üritus ise intiimsem. Tseremooniale on kutsutud umbes 600 inimest.

Kuid lisaks on kutsutud 2640 külalist Windsori lossi valdustesse pulmapidustustel osalema. Nemad kabelisse sisse ei pääse, kuid sellegipoolest pakutakse neile lihapirukat ja sooja teed. Külaliste nimekiri koosneb 1200. noorest inimesest, kes on teinud midagi kogukonna ja ühiskonna heaks, 200. inimest heategevusorganisatsioonidest millega paar tihedalt kokku puutunud on ja 100 õpilast kahest kohalikust koolist.