73-aastane Thomas kinnitas varem, et saadab oma tütre Meghani alatari ette, kuna tütar ootas südamest isa kohalolu. Viimasel hetkel oli ta aga sunnitud suurest pulmast tagasi tõmbuma.

Mees väidab, et südameprobleemi vallandas tema poja avalik kiri, mis hoiatas Meghanit Harryga abiellumise eest. Mees läheb noa alla täna pärastlõunal. "Nad peavad ummistuse eemaldama, kahjustused parandama ja stendi panema."

Viimane paljastus tuli vaid mõni tund pärast seda, kui selgus, et Thomas ei saada oma tütart altari ette. Esimeseks põhjuseks on toodi see, et mehel on piinlik kõpupiltnikega koos lavastatud fotode üle, mis näitasid teda pulmaks valmistumas.

Pärast seda muutis Thomas aga meelt, kuna Meghan palus ikkagi isa kohalolu. "Ma tahaks saada osa sellest ajaloolisest hetkest," sõnas mees.

Pensionil olev ja Mehhikos elav mees tunnistas, et meedikute sõnul on ta süda väga raskelt kahjustunud pärast eelmisel nädalal toimunud südamerabandust.

Thomas süüdistas oma südamehädades poega, kes kirjutas avaliku kirja manitsemaks Meghanit Harryga mitte abielluma.

Tom Jnr kirjutas, et see abielu oleks "kõige suurim viga kuninglike abielude ajaloos" ja kirjeldas oma poolõde "pinnapealse, vaevatud ja ennasttäis" naisena."

Nädal hiljem vabandas Meghani poolvend kirja eest ja soovis, et naine ta ikkagi pulma kutsuks.

Meghan ei pea isa vastu mingit viha, et too kõmupiltnike jaoks lavastatud fotosid tegi ja need maha müüs.