Raamatus kirjutatakse sellest, kuidas Diana isiksus muutus vahetult enne tema ja Charles'i 1981. aastal toimunud pulmi – armukadedus peigmehe aastatepikkuse silmarõõmu Camilla vastu muutis printsessi väidetavalt raevukaks, tujukaks ning paranoiliseks, seisab raamatus. Sinivereliste tormiline suhe oli algusest peale vaevatud probleemidest ja meeletust armukadedusest, millele lisas kuuldavasti õli tulle intsident ühe reetliku kingitusega.

Prints Charles on kogu oma elu olnud helde kingituste tegija, eriti armastab ta lähedastele kinkida ehteid. Umbes kaks nädalat enne Charlesi ja Diana pulmi olla tulevane printsess leidnud Charlesi assistendi laualt karbi, kus oli sees käevõru, millele olid graveeritud nimetähed "G" ja "F". Need olid aga juba aastaid varem kohtunud ja kurameerinud Charlesi ja Camilla teineteisele antud salanimede intsiaalid, millest Diana oli teadlik.

Salajasest leiust šokeeritud Diana ärritus sedavõrd, et ei suutnud oma vihahoogu taltsutada ning läks assistendile suisa kätega kallale, lükates viimase pikali. Charles oli ometigi Dianale Camillat tutvustanud kui ainult sõpra ning eitanud, et nende vahel veel tunded valitsevad. Hiljem küsinud Diana Charlesi käest, kas tal on Camilla vastu endiselt tunded, millele Charles ei andnud otsest vastust ning vandus truudust vaid talle.

Kõik see muutis Diana aina rohkem armukadedaks ja paranoiliseks, kuid pulmad siiski toimusid ning Camilla elulooraamatus väidetakse, et vaatamata käevõru kinkimisele olid Camilla ja Charles tõesti kõigest sõbrad. Ehk aimas Diana ette, et asjalood siiski nii ei jää?

1970. aastal polomatšil tutvunud Camilla ja Charles jätkasid oma afääri 1986. aastal. 1996. aastal Charles ja Diana lahutasid. Camilla ja Charles avalikustasid oma suhte 1999. aastal, kaks aastat pärast Diana hukkumist.