11aastane Emily ja 13aastane Isaac Briggs kaotasid ema möödunud aasta veebruaris liiklusõnnetuses.

Prints kohtus õe ja venna ning nende isaga ragbimängu vaheajal Twickenhamis.

Emily rääkis The Telegraph'ile, et printsiga kohtumine oli tore ning lisas: "ta ütles meile, et kõik läheb hästi ja isegi kui praegu tundub kõik halb olevat, siis ajaga läheb paremaks."

Vend Isaac rääkis, et prints tundus olevat täitsa normaalne. "Me rääkisime ragbist, kadettidest ja sellest, mis tunne on ema kaotada. Ta oli sama vana kui mina kui see juhtus."

"On hea teada, et isegi kui midagi väga halba on juhtund, võib pärast sinuga ka palju head juhtuda ning head ajad ootavad ees," lisas Emily.

Laste isa Matt Briggs selgitas, et Harry oli kutsunud pere vaatama ragbimängu, kus omavahel kohtusid sõjaväe ja mereväe meeskonnad. "Olin liigutatud, sest mu poeg mängib ragbit ja ta on kadett," lisas ta.

Briggs ei seganud end printsi ja laste vestlusesse. "Arvan, et see oli lastele tähtis, nad teavad Harry lugu. Lein abikaasa kaotuse üle on teistsugune kui lein ema kaotuse pärast. See oli väga eriline hetk," lisas ta.

Prints Harry rääkis hiljaaegu meedias, et läks alles hiljuti ema surma pärast nõustaja juurde.

Sinivereline pihtis Daily Telegraphile antud intervjuus, et ei suutnud kaotuse ja ema surmale järgnenud täieliku kaosega kuni oma 20ndate lõpuni silmitsi seista.

"Ema kaotamine 12-aastaselt ja pärast seda kõigi oma tunnete peitmine 20 aastat on tõsiselt mõjutanud mitte ainuüksi mu eraelu, aga ka tööd," tunnistas prints. "Olen korduvalt olnud täieliku murdumise äärel, kui mind on korduvalt rünnanud mitte vaid lein, aga ka kõiksugu valed, mida minu suunas on levitatud."

"Minu viis leinaga tegelemiseks oli n-ö pea liiva alla peitmine. Keeldusin emast mõtlemast, sest mis see aidanud oleks?" 32-aastane prints, kes hiljuti oma ellu uue armastuse leidnud, tunnistas, et hullemast aitas teda nooruses õnneks üle poksimine, mis oli hea viis, kuidas oma viha ja leina välja elada.

Alles hiljuti sai ta aru, kui palju töötlemata tundeid ta hinge on kogunenud ning mees on viimase kahe ja poole aasta jooksul nõustaja juures käinud ja oma elu korda saanud. "Ühed kõige paremad inimesed, kellega rääkida, on nõustajad, sest sa ei tunne neid. Istud diivanile ja valad kõik välja."