• Toit: Meghan on suur gurmaan, teda näeb tihtipeale Itaalia maitseid pakkuvas Bocco di Lupos, mis on maru šikk restoran Sohos ning kus arvastavad käia teisedki kuulsused. Paar naudib ka Gruusia kööki, nad käivad sageli Dean Street Townhouse’is. Põnev fakt on see, et väidetavalt oli noorte esimene kohting just selles söögikohas. Kuna mõlemad armastavad privaatsust, käivad nad eraklubides, kuhu igaüks sisse ei pääse. Ühe liikme sõnul on paar väga ühtne: “Nad jagavad oma taldrikuid. Siin nad saavad seda teha, kuna keegi ei sega neid, pealegi on siin üsna hämar.”
  • Trenn: Nii Meghan kui Harry on väga heas vormis ning tavatsevad päeva alustada aktiivselt. Harry käib nooblis spordiklubis, mille liikmemaks on pea 650 eurot kuus. Meghan aga jookseb kaks kuni kolm korda nädalas 10-kilomeetriseid ringe. Naisel pole eratreenerit ning pühendub suuresti hoopis joogale. Tulevane printsess on seda harrastanud juba mitu aastat ning tema ema Doria on olnud suisa joogatreener. Lisaks treenib naine ka videote abil, mistõttu ongi tal nõna kadestavalt toonuses jäsemed ja vormis kõhulihased. Lisaks on Meghan lubanud hakata osalema maailma eksklusiivseimas rühmatrennis, kuhu pääsevad vaid valitud supermodellid ja A-klassi tähed.
  • Ilurituaalid: Kuna Meghan valmistub elama kuningliku pere liikmena, võtab ta enda jaoks eriti rohkelt aega, et end ikka poputada ja klanida. Väidetavalt käib naine kosmeetik Sarah Chapmani juures, kelle juurde pääsemiseks olevat järjekord kuus kuud pikk, ilmselt pääseb tulevane printsess löögile siiski sabas ootamata. Lisaks tuleb tunniajase hoolduse eest välja käia üle 500 euro, lisaks veel pea 170 eurot maksvad kreemid ja potsikud. Iga kahe nädala tagant käib naine maniküüris ja pediküüris Sherrille Riley of Nails & Brows butiigis, kulmuhoolduse eest maksab naine natuke üle 50 euro. Selles vallas võib Meghani mentoriks pidada Victoria Beckhamit. Naised tutvusid eelmisel suvel ning on sellest ajast saati sõnumeid vahetanud, enamjaolt olevatki teemaks erinevad ilusalongid ja –protseduurid. Varem käis Meghan föönisoengut tegemas Charles Worthingtoni salongis, ent nüüd olevat juuksurit vahetanud ning käib hoopis Hershesonsi salongis enda kiharaid silumas.
  • Kohtinguõhtud: Kuna Meghan kolis Harry poole novembris sisse, on ta saanud juba mõnda aega poissmehepesa ümber sisustada, et kihlatute kodu näeks välja elegantne ja täiskasvanulik. Prints on kahe magamistoaga majas elanud 2013. aastast ning on aeda riputanud endale võrkkiige. Meghan kiskus selle maha ning täitis siseruumid pojengide, valge mööbli, pleedide, lõhnaküünalde ja oma lemmikfotograaf Gray Malini töödega. Kuna viimased 1,5 aastat on paar pidanud tihtipeale eraldi veetma, on nad nüüd koos elades eluga rahul ja võtavad sellest viimast. Nad on õhtuti tihti koos kodus, valmistades head sööki ning juues kalleid punaveine. Lisaks on nad innukad seriaalivaatajad ning veedavad oma õhtud ühes Netflixiga. Palee siseasjadega kursis olev allikas kinnitab eelmainitut: “Nad veedavad võimalikult palju aega koos, teevad harilikku toitu ja vaatavad televiisorit.
  • Vaba aeg: Siiski ei veeda Meghan ja Harry aega ainult kahekesi! Nagu aamen kirikus käivad nad kaks korda nädalas oma sõpradega õhtustamas. Nimelt kinnitab tulevane kuningliku perekonna liige kanda briti ühiskonnaelus ning otsib hetkel just rohkete kontaktidega naisi. Näiteks tutvus ta eelmisel suvel Wimbledoni turniiril ilublogija Tanya Burriga. Lisaks armastab tulevane printsess käia poodlemas. Tema kamraadideks on tihti Harry assistent Heather Wong ja projektijuht Clara Madden.
  • Olme: Söögikraami soetavad noored trendikast ökokaupade poest Whole Foods, mis Ameerikas on staaride ja hipsterite seas pea et kultuslik. Lisaks toetavad Meghan ja Harry kohalikku kaubandust ning poodlevad varem ka Eestis tegutsenud Marks&Spenceri poeketi toidumaailmas. Värskeid lilli (Meghani lemmikud on pojengid!) ostab naine lilleturult.
  • Liiklemine: Kuna paparatsod jälgivad noorpaari kui ilves oma saaki, peavad Harry ja Meghan olema nutikad. Nad vahetavad pidevalt autosid või sõidavad hoopis taksoga. Harryt on nähtud Audi RS6 roolis, Meghan käib aga tunduvalt tagasihoidlikumate Volkswagen Golfi ja Pologa paarutamas.
  • Nädalavahetused: Kuna kumbki ei ole enam 20ndate alguses, eelistavad nad rahulikku ajaveetmist metsikule mürglile ning sõidavad nädalalõppudeks hoopis maale. Seejuures tasub märkida, et peatumiskohad ei ole mingid lihtsakoelised asutused, varasemalt on Meghan näiteks puhanud asutuses, kus ühe öö hind on pea 300 eurot. Veel on noored armunud käinud prints Charlesi juures, kus Meghan olevat saanud enda tulevase ämmaga hästi läbi. Lisaks plaanib Harry viia kihlatu oma kunagise lapsehoidjaga kohtuma. Nimelt peab Tiggy Legge-Bourke, kunagine hoidja, seal maalilist majutusasutust. Nädalavahetus on aga ka parim aeg uurimistöö tarbeks. Nimelt tahab noorpaar endale ka pealinnast väljas asuvat kodukest. See on aga kummaline, kuna kuningliku pere liikmed ostavad endale harva kinnisvara. Nimelt on perekonnal nii palju erinevaid kinnistuid, millest muist seisavad tühjalt.
  • Loomad: Meghan on teadupärast suur koerasõber ning oli väga õnnetu, kui sai teada, et ei saa ühte enda koertest Inglismaale kaasa võtta. Peni olevat olnud lihtsalt liiga vana ning ei elaks reisi üle ookeani üle. Õnneks lohutab naist fakt, et noorem koer hagijas Guy on koos temaga Londonis. Niisiis nähaksegi kihlunuid ühes koeraga tihti palee ümbruses jalutamas. Guy kannab jahedama ilmaga Suurbritannia lipu mustriga jakikest ning sööb eranditult ökoloogilist toitu.