Markle väitis kihluse avalikuks tulemise aegu, et ta ei teadnud enne prints Harryga kohtumist siniverelistest kuigi palju. Meghani lapsepõlvesõbranna Ninaki Priddy lükkas selle väite ümber ja rääkis, et nad käisid teismelistena Londonis, tulevane printsess olevat juba siis olnud kuninglikust perekonnast vaimustatud.

"Ma ei ole üldse üllatunud," kommenteeris Priddy Meghani kihlust Harryga. "Ta nagu oleks seda kogu oma elu planeerinud."

"Ta saab alati kõike, mida tahab ja Harry on ta konksu alla neelanud," ütles Priddy.

"Talle on kuninglik perekond alati palju põnevust pakkunud. Ta tahab saada printsess Diana 2.0-ks. Ta mängib oma rolli väga hästi. Aga ma soovitan Harryl temasse ettevaatlikult suhtuda," hoiatas Meghani lapsepõlvesõbranna.

"Kuna ma olen USA-st, siis me ei kasva üles sama arusaamaga kuninglikust perekonnast. Kuigi ma tean, et prints Harry vastu on üleilmne huvi, ei teadnud ma tema kohta enne meie kohtumist suurt midagi. Ma küsisin meid tutvustanud sõbralt ainult ühte asja: "Kas ta on tore?" Sest kui ta ei ole tore, siis ma ei oleks asjal mõtet näinud," sõnas Mehgan meenutades kohtumist Harryga.