Mainekas kuninglik ekspert Omid Scobie analüüsis ajakirja Elle veergudel põhjalikult, milline on hetkel Meghani ja Harry olukord ja väljavaated privaatse reisi õnnestumiseks ning tundub, et olukord pole kiita. “Nende pulmareisi sihtkoht on nüüdseks juba mitu korda muutunud,” paljastas Scobie usaldusväärsetest allikatest pärit infot. “Nende turvalisus ja privaatsus satub iga infolekkega löögi alla ning kuninglik turvateenistus annab kohe range käsu uus koht leida. William ja Kate pidid kaks korda mesinädalate plaane muutma, maandudes lõpuks 2011.aastal Seišellidel. Tundub, et Harry ja Meghan peavad seda rohkem tegema,” spekuleeris Scobie.

Üks on kuningliku eksperdi sõnul aga kindel — sihtpunktiks on kindlasti Aafrika. “Sellel mandril on nii Harry kui Meghani jaoks oluline tähendus, see oli koht, kus nad armusid. Harry viis Meghani Botswanasse lausa pärast kahte kohtingut, nad tähistasid seal vahetult enne kihlumist Meghani 36.sünnipäeva ja Harry ostis ka kihlasõrmuse teemandi justnimelt Botswanast. Ta armastab ja austab Aafrika kultuuri ning pärast Meghanisse armumist on ta pannud ka oma naise Aafrikat armastama.”

Scobie sõnul soovib Meghan pruutpaarile lähedalseisvate allikate väitel kindlasti rannapuhkust, mis tähendab, et sihtpunkt peab olema mere ääres. “Ei saa sugugi välistada seda, et võetakse eeskuju Williamist ja Kate’ist ning minnakse Seišeillidele, samuti on Zanzibar olnud Meghani ja Harry soovide nimekirjas kõrgel kohal juba mõnda aega. Sobivas paigas peab kindlasti olema ohtralt avastamist, sest mõlemad on väga seiklus- ja avastamishimulised, reisivad alati koos giidiga ja võtavad osa ekskursioonidest. Pole välistatud ka looduslähedasemad matkad, kuna Harry jumaldab Meghani juures seda, kuidas talle meeldivad lihtsad asjad, ta ei peenutse ja võib vabalt rõõmu tunda ka seljakotiga rändamisest ja looduse avastamisest.”

On teada, et Harry ja Meghan ei siirdu reisile üksi — nendega läheb kaasa vähemalt kolm turvateenistujat, kasutusel on varjunimed ja hoolsalt jälgitakse, et mõlema kohalviibimisest ei jääks ühtegi digitaalset jälge. “Nii et ärge oodake Twitteri postitusi või Instagrami pilte. Kensingtoni palee on ametlikult teada andnud, et pruutpaari mesinädalad on nende eraasi, mille detailid ei kuulu avalikkusele. Nad on oma pulmade eelsel perioodil ja isegi pulmapäeval niigi palju jaganud ja nüüd on käes aeg pühenduna iseendale, nad on selle ära teeninud,” sõnas kuninglik ekspert.