Elizabeth II ja teised kuningliku perekonna liikmed külastasid eile Sandringhami kirikus toimunud traditsioonilist jõulumissat. Nii-öelda lihtrahval oli samuti võimalus missal siniverelisi lähemalt näha ning nendega paar sõna juttu jada. Kohal oli ka Karen Anvil, kellel õnnestus prints William ja Kate koos prints Harry ja Meghan Markle'iga imearmsale fotole püüda.

38-aastane üksikema postitas õnneliku tabamuse Twitterisse, kus see asus kiirelt koguma tuhandeid laike ja äratas huvi ka meedias. Norfolkist pärit Anvil ütles, et rahva reaktsioon on olnud kummaline ja lausa hullumeelne, ent s amas loodab ta, et see aitab tasuda tema 17-aastase tütre Racheli hariduse eest.

"Karjusin lihtsalt ja hüüdsin "Häid jõule!" nagu idioot," kirjeldas Karen väljaandele BBC, kuidas ta sai kuningliku pere liikmed kaamerasse vaatama. Pärast seda, kui erinevad meediaväljaanded hakkasid tema pildi kasutamiseks luba küsima, andsid teised Twitteri kasutajad talle nõu populaarse foto eest raha küsida. "Alguses lubasin ma muidugi pilti võtta. Ma ei mõelnud selle peale üldse," rääkis ta. "Nüüd tahan ma koguda raha oma tütre ülikooli õppemaksu jaoks ja kui ma saan seda teha ning mul avaneb võimalus, oleks see imeline."

Vaata Karen Anvili hittfotot SIIT!