Eilne päev oli Meghanile märgiline, kuna ta osales esimest korda koos kuningannaga avalikul üritusel. Tulevane pruut kasutas võimalust ja avaldas kostüümiga maitsekalt austust oma kihlatu varalahkunud emale kandes Amanda Wakeley valget mantlit, kes oli Diana üheks lemmikdisaineriks.

Endine telestaar nägi 1000 eurot maksvas mantlis elegantne välja, Meghan kandis samuti Stephen Jonesi baretti, ka tema oli printsess Diana suur lemmik.

Charlesi ja Diana abielu algusaastatel disainis Jones koos oma meeskonnaga printsessi tarvis mitmeid barette. Kõikidel olid sisse tikitud ka Diana initsiaalid. Mehgan tegi kahtlemata väga õnnestunud ja liigutava valiku, kandes sellise tähtsal üritusel just Dianale omaseks saanud moeloomingut.

Diana kandis 1993. aastal Amanda Wakley loodud rohelist ülikonda samuti märgilise tähtsusega üritusel. Nimelt kuulutas ta ühel heategevuslikul lõunasöögil, et loobub paljude heategevusorganisatsioonide toetamisest ja tegeleb edasi ainult enda jaoks kõige tähtsamate toetamisega.

Amanda Wakeley ei olnud ainult Diana üks lemmikdisainereid, vaid samas ka hea sõbranna.