Publiku valitud tsitaadid videointervjuust:

Võrno: "Midagi teha ei ole, esietendus toimus meil Tallinnas, südalinna piirkonnas ja kõik teavad väga hästi, et seal pargitakse tasulises parkimisalas, mis tähendab seda, et lihtsalt kõigil eestlastel ei ole täna võimalik vaadata isegi teatrietendust lõpuni, sest parkimine on lihtsalt tehtud nii kalliks!"

Võrno: "Täna ma tahan öelda seda, et roadshow 99, olgu öeldud, on žanr, mis on viie aasta pärast... mitte enam snobism, vaid seda teevad absoluutselt kõik!
Oja: "See on mainstream."
Võrno: "Jah. Teater sinna liigubki, me lihtsalt tõmbasime esimesena nii-öelda splindi ära."

Oja: "See vaba valik, miks ma teatrisse lähen. Ma teen mingitki eeltööd, ma tean, et need näitlejad mulle meeldivad, ma tean, et see režissöör meeldib, ma tean, et see materjal mulle meeldib... Ei saa nii pettuda totaalselt, et see on täielik jama, kui ma midagi tean. Kui mul natukene tekib kahtlus, et mulle ei meeldi mingi autor või esinejad, siis ma ei lähe. Väga lihtne! Elada on väga lihtne, kasutage mõistust!"

Võrno: "Nad [netikommentaatorid] võiksid maailma päästa sellega, et nad läheksid näiteks mingisse esimesse Rimisse, ostaksid sprotte ja laseksid need merre tagasi!"

Oja: "[Selles teatritükis] me näitame, milline on Eesti praegu, millised tüübid siin elavad, milliseid tohlakaid on palju, kes on mõtlev inimene - mis häbi tema võiks tunda meie rahva ja riigi pärast ja nii edasi"