Parima kujunduse preemia pälvis Jaagup Roomet "Krabati" lavakujunduse eest.

Parimaks meesosatäitjaks pidasid kolleegid Indrek Ojarit Mark Styleri rolli eest lavastuses "Aju jaht" ja Lennie rolli eest lavastuses "Hiirtest ja inimestest".

Parima naisosatäitja preemiaga tunnustati Anne Reemanni Varvara Pavlovna rolli eest lavastuses "Igatsus".

Parima meeskõrvalosa preemia pälvis Allan Noormets doktor Farquhari rolli eest lavastuses "Aju jaht" ja Sobakevitši rolli eest lavastuses "Surnud hinged".
"Aju jaht" ja "Surnud hinged" tõid ka parima naiskõrvalosa preemia Piret Kaldale, vastavalt õde Plimptoni ja Manilova rollide eest.

Parimaks lavastusala töötajaks pidasid Linnateatri töötajad dekoratsiooniala juhatajat Tiit Villemsood ja parimaks maja töötajaks dramaturg-lavastajat Paavo Piiki.

Teiste hulgas antakse igal aastal välja ka eripreemia möödunud aastal eriliselt silma jäänud teo eest. Sel korral otsustasid kolleegid eripreemia anda dramaturg Triin Sinissaarele Tallinna Linnateatri mõttetalgute vedamise eest.

Hea traditsiooni kohaselt sai valida oma lemmiknäitleja ka publik. Publikupreemia pälvis seekord Elisabet Reinsalu.

Lisaks kolleegipreemiatele, mis selgitatakse välja majasisese hääletuse kaudu, annab preemiad parimatele maja töötajatele ja näitlejatele välja ka teatri juhtkond. Juhtkonna näitlejapreemia antakse möödunud aasta jooksul enim etendusi andnud nais- ja meesnäitlejale, kelleks sel korral osutusid Epp Eespäev ja Argo Aadli. Linnateatri juhtkonna preemiaga parimatele maja töötajatele tunnustati grimeerija Enda Karimõisat ning öövalvur Vello Aavikut.