Laadal müüakse nii kostüüme kui vanu rekvisiite, suvelavastuse „Odysseia“ sooduspileteid, teatri erimeeneid, plaate, ehteid, taimi, fotosid, toimub laadaloos, püsti pannakse vabaõhupuhvet, on tegevusi lastele ning palju muud erilist. Laada lõpetuseks esineb bänd Odd Hugo, kelle tuumik lõi viimati kaasa ka Uue Teatri lavastuses „kokku • kukkumise • hetk“.

Laadal kaubeldakse väga eriilmelise kraamiga alates rõivastest kuni taimedeni. Taas tuleb kokku näitlejannade Piret Simsoni, Maarja Jakobsoni ja Katrin Pärna taaskasutuspood Berliin, mis täidab oma stanged põnevamate vintage leidudega.

Teatrikunstnik Kristiina Põllu müüb aga hoopis basiiliku- ja tomatiistikuid. Samuti on kohal Stuudio Puudrinägu, kelle grimmilaua taga saab lasta endale dramaatilist teatrigrimmi teha. Oma loomingut ja taaskasutusesemeid müüvad veel Helgur Rosenthal, Gabriela Liivamägi, Ivar Põllu, Kersti Heinloo, Triinu Pungits, Allan Aint, Maarja Mitt, Voronja galerii ja paljud teised.

Vabaõhukohviku laud tuleb külluslik ja ei või iial teada, kes mida küpsetab või keedab. Kindlasti võib aga leida Janek Joosti küpsetatud leiva, Katrin Pärna kuulsa supiklubi supid, Ann Ideoni püsti pandud Pavlova Puhveti, isetehtud rabarberilimonaadi ning kalja.