Sinu ellu tuli palju head järsku ja korraga – poolteise aasta sisse mahub kihlumine, abielu, uus kodu, lapse sünd. Mis tuli ümber mõelda või mängida, et see kõik juhtuda sai?
Ma usun, et nii nagu me ei saa otsustada surma üle, ei saa me otsustada ka sünni üle. Mingid asjad elus kas lihtsalt tulevad või ei tule. Ju minu elus pidi see kõik nii minema. Läks aastaid, kuid tuli aeg ja olen selle üle väga õnnelik ja tänulik.
Eks tegelikult peab ka ise midagi muutma, ümber mängima, et asjad juhtuma saavad hakata. Minu elus olid teised rõhuasetused.

Mis sellest tegelikult kasu on, et ma sel moel tööd olen teinud? Kes seda hindab? Mis väärtus sellel tegelikult oli või on? Eriti veel ajakirjanduses, kus kõik muutub ja kaob nii ruttu. Mõtlesin sellele teemale hiljuti, kui vaatasin koduaknast vastaskrundile, ohakasele pinnasele kerkivat maja. Mulle ehitamine õudselt meeldib ja mõtlesin, et lahe oleks ka ise midagi teha, mida sa näed, reaalselt oma silmaga näed, et tekib. Katsud ja ta ongi olemas ning ei kao ära. Kes minu tegemisi järgmisel aastal või kümne aasta pärast mäletab? See kõik on virvendus.