"Ma ei jaksa seda kannatada", ohkas aastakümneid Mustamäe korterelamus elanud Vera, kelle peale kaks naabrinaist vimma kannavad. Probleemiks on Vera tehtud peenar, mille pärast naabrid teda munitsipaalpolitsei kutsumisega ähvardasid ning Saksa lambakoer, kes aeg-ajalt kiledalt haukuvat.

"Mulle helistati, et mine hipodroomi juurde, osta hobustele mõeldud piits ja anna koerale peksa," kurtis naine.
Suurt pahandust tekitavad naisele ka maja ette istutatud lilled. Vera paigaldas peenra ümber plaadid, mille naabrid ära tõmbasid. Kui Vera uurima läks, milles asi, visati ta välja nagu kassipoeg. Naistega ei saanud jutule ka Võsa, kellele ust ei avatud.

"Mu närvisüsteem ei pea vastu. Ma ei kannata seda enam," puhkes Vera pisaraisse. 

Saate teises osas lahendas Peeter kindlustusfirma ja kliendi lahkheli - Rakvere mees Eino tegi enne Taisse minekut reisikindlustuse ja jäigi võõral maal haigeks.

Kindlustusfirmale esitatud dokumentidest oli aga puudu diagnoosi määrav paber. Firma soovitas Einol haiglasse e-mail saata, et diagnoosi tõestav paber kätte saada. Probleem laheneski kiiresti - kuna Eino ei saaks enda sõnul kirja saatmisega hakkama, volitas ta kindlustust seda tegema.

Eino selgitas, et raha teda ei huvitanudki - ta oli solvunud kehva teeninduse peale. Tänaseks on kindlustus Eino arvele 2000 krooni üle kandnud ja mõlemad osapooled on sõjakirve matnud.

Veel liikus Võsa tänaval miniseaga, et näha, kas inimesed seagrippi kardavad. Selgus, et ei karda, sest nii mõnigi oli valmis seale pai tegema ning üks soomlane andis loomale isegi musi.