Ülipopulaarse hittsaate 14. hooaja kolmandas saates viidi kaksteist võidule pürgivat selgeltnägijat lahendama kahte ülesannet. Esimeses katses tuli sensitiividel kuue armastajapaari seast välja selgitada see üks, kus oli aset leidnud petmine, ning teha kindlaks, kumb pool pettis. Sensitiividele anti lisaks kätte ümbrik inimese pildiga, kellega peteti. Teiste selgeltnägijate jaoks osutus ülesanne raskeks, kuid Marilyni jaoks mitte - neiu pidas enne ülesande lahendamist maha 20-minutilise rituaali ning arvas seejärel täpselt ära, millises paaris üks pool truu ei olnud. Lisaks kirjeldas ta kõikide osaliste suureks hämminguks täpselt selle inimese (naise) välimust, kelle pilt oli ümbrikus. Ka nägi ta, et armukese vaim seisab mehe selja taga - nimelt sai naine pool aastat varem surma. Pärast katset olid kõik Marilyni võimetest nii suures vaimustuses, et kasutasid võimalust ja tulid tema juurde oma isiklike küsimustega.

Teises katses tuli sensiividel lahendada kummitava korteri lugu, kus Marilyn paistis taas silma täpsete faktide taastamisega.

Hiljem kohtunike ette astudes ning nädala väljakukkuja teatamise eel kuulutati Marilyn nädala parimaks sensitiiviks ehk kohtunike hinnangul sai tema kahe ülesandega kokkuvõttes kõige paremini hakkama.

Marilyn pääses saatesse 258 selgeltnägija seast eri riikidest. Et neiu ise vene keelt ei oska, saadab teda saates osalemise ajal mitu aastat Moskvas elanud Virzinja Kotkas.