1. "Kättemaksukontor"

Just see krimisari sai kommentaariumis lugejate poolt kõige rohkem hääli, seega võib eeldada, et muidu nii üdini külm ja kalk eestlane armastab tegelikult hingepõhjas veidikene põnevust oma elus, mida "Kättemaksukontor" kindlasti pakub.

2. "ENSV"

Nagu ütles Soome rahvusringhäälingu YLE internetiportaal "ENSV" kohta: "eestlased oskavad juba Nõukogude aja puuduse, tobeduste ja inimsuhete üle naerda." Tõsi see ometigi ka on! Just meenutades aegu, mida mõned vaatajatest näinudki ei ole, või enam ei mäleta, pakub see huvi igas vanuses televaatajatele.

3. "Kelgukoerad"

Juba teine krimisaade, mis eestlaste meeli kuumaks kütab. Seda seetõttu, et alles hiljaaegu valis Publik välja seksikate meesnäitlejate TOP 10, ning justkui juhuslikult olid enamik meestest just selles telesaates ennast televiisoriekraanilt näidanud!

4. "Kalevipojad"

Eestlased suudavad hästi samastada ennast olukorraga, milles on nad kas ise olnud, või näinud lähedasi olevat. Käivad ju tuhanded inimesed Eestist Soome tööl. Samuti kiidetakse lugejate poolt stsenaristi väga head huumorisoolikat.

5. "Ohtlik lend"

Ka see järjekordne krimisari minevikust on end lugejatele äärmiselt meeldejäävaks teinud. Ehk oli asi Marko Matveres ja Elisabet Tammes, kes suutsid saate Eesti rahvale nii meeldivaks teha?

6. "Pilvede all"

Korduvalt Emori andmete poolt Teletopi esiotsa jääv "Pilvede all" on võitnud nüüdseks juba paljude eestlaste südamed. Lugejate sõnul muudab saate südamelähedakseks see, et kõik osatäitjate vahelised suhteklaarimised ja draamad toimuvad ka vaatajate eraeludes, mistõttu on saade huvitavam ja õpetlikum.

7. "Õnne 13"

See sari on juba eestlastele nostalgiliseks saanud, mistõttu ei saanud ka seda ometigi meie TOP'ist välja jätta. Telesarja "Õnne 13" esimene jagu oli eetris 30. oktoobril 1993. aastal ja sellest ajast saati on vaatajaid rõõmustanud nii Kaljo Kiisk kui Helgi Sallo - klassika!

8. "Kaks kanget Venemaal"

Kristjan Jõekalda ja Teet Margna seiklused Venemaal, kus nad külastavad vaatamisväärsusi ja libistavad kohalikku õlut, on võitnud oma huumoriga ka meie lugejate südamed. Samuti lisas üks lugeja, et ka kaameratöö on sellel saatel väga hea.

9. "Saladused"

Keda siis ei huvitaks teiste inimeste privaatsed saladused? Ma tean, et meie lugejaid huvitab! Tuuli Roosma juhitav saade toob ekraanile Eesti tavaliste inimeste suured saladused, uskumatud suhtedraamad ja jaburad seiklused. Tegemist on eranditult tõestisündinud lugudega, mille taga on reaalsed inimesed. Nende privaatsuse huvides näeme ekraanil sündmuste taaslavastusi, kus tegelikke asjaosalisi kehastavad näitlejad.

10. "Kodutunne"

Kommentaariumis oli välja toodud ka see südamlik saade, mis tutvustab meile ühte õnnetut perekonda, keda saatemeeskond nõu, jõu ja remondiga aitab. Kellel saadet vaadates pisarad ei jookse, on südametu!