Veel enne kui saade kulmineerub põneva finaaliga, on Marilyn Kerroga tehtud ka väike intervjuu, kus ta räägib oma kogemusest sensitiivina.

Kerro on öelnud, et õppis oma voodoo-võtetele sarnanevad nõiatehnikad vanatädilt. Oma võimed avastas ta enda sõnul juba kuueaastasena. "Pärast seda õppisin ise edasi, läbi oma kogemuste. Raamatutest seda õppida ei saa," rääkis ta videointervjuus.

"Kõikidel, kellel on anded varajases staadiumis, neil on hirm vaimude ees. Nad pole kindlad, kas neil on midagi peas valesti või nad tõeliselt näevad midagi," pihtis ta, mis tunne on avastada oma sensitiivseid andeid.

Igal sensitiivil on oma võtted ja viisid, kuidas nendeni jõuab info, mida tavainimesed ei taju. "Kui ma näen hingi, siis need hinged panevad mind läbi elama kõike seda, mida nad läbi elasid. Sellepärast on mul raske," ütles Marilyn, et sensitiiviks olemine sarnaneb sügavale meditatsiooniseisundile. "Näed kõike sügavamalt ja tunnetad teiste inimeste tundeid, kes su ümber on. Mina näen seda, mida mulle ülevaltpoolt antakse," sõnas ta.

Sarja tänases viimases osas tuleb selgeltnägijatel leida üles hüljatud
sõjaväeosas külmetav kadunud isik ja lahendada ühe surnult leitud noormehe surmalugu.

Saate võitja selgub SMS-hääletuse tulemusena, mis on avatud olnud juba alates 15. detsembrist ning lõpeb täna vahetult enne saate lõppu. Võitja kuulutatakse välja täpselt nädal pärast, 29. detsembril TNT kanalil.