Liina ja Mihkli verivärske suhte puhul osutus tõrvatilgaks meepotis eelnevate elude pagas ja sellega kaasnev ülisuur meediahuvi. „Kui ma olin rase, siis ma tahtsin ära põgeneda siit Eestist,“ meenutab Liina Raud saates pingelist aega, kus teda hakkasid kimbutama ärevushäirele sarnased sümptomid.

Endine teletäht, purjetaja ja veiniekspert Kalev Vapper räägib enda siseheitlusest, enne kui ta otsustas lahutada 20 aastat kestnud abielu ja alustada elu uue inimesega.

Armastatud laulja Ivo Linna leiab, et kooseludele saavad sageli saatuslikuks pidev elukaaslase õpetamine ja näägutamine.

"Kui läheb selliseks näägutamiseks, siis mul on tunne, et ma olen vaba mees vabal maal ja teen, mis ma tahan," leiab Ivo Linna.

Enamasti ei algagi suhted puhtalt lehelt, vaid kaasas on varasema elu pagas: eelmised abielud, lapsed ja haigetsaamised. Millised hirmud, probleemid ja kahtlused saadavad suhte alustajaid? Milliseks kujunevad suhted kasulastega, kes võivad näha sinus perelõhkujat? Mis viib pikaajalise suhte purunemiseni? Nõu annavad psühholoogid Rita Rätsepp ja tiina Jõgeda.