"Ma olen seda filmi näinud ühe korra üksinda kodus ja ühe korra esilinastusel, aga pole võõra publikuga varem koos vaadanud," muheles filmi "Mandariinid" peategelast Ivo kehastanud Lembit Ulfsak Publikule antud intervjuus. Enda sõnul on eelmise õhtu emotsioonid juba settinud ning muljed päris naljakad.

"Täielik hullumaja, mis seal toimus. Seisime tund aega turvajärjekorras, kui autot pommirühmaga läbi otsiti nagu detektiivifilmides. Punasel vaibal käisime ka edasi-tagasi kolm korda. Enamus fotograafidest ei teinud meist välja, oodati põhistaare," meenutab ta Kuldgloobuste jagamise õhtut.

Saalis paigutati Eesti delegatsioon istuma kohe lava juurde, oma kategoorias kandideerivate konkurentidega samasse lauda. "Anti süüa ja kõrval toimus trullalaaa. Aga meie Roman Zastserinski Moonist teeb sama hästi või veel paremini süüa. Mis mind üllatas, siis et kallist šampust voolas kolmeliitristest pudelitest. Glamuuri kõrini!" kirjeldab Ulfsak.

Mida arvab Lembit komplimentidest? Millist rolli mängivad "Mandariinid" tema karjääri ajajoonel? Kuidas valib ta projekte, milles kaasa lüüa? Mida on käesolev kogemus talle näidanud?