Agnesele endale oli terve päev üllatuseks. Ühel õhtul saabus temani videotervitus "Kättemaksukontori" Marioni osatäitjalt, kes tervitas Agnest Siberist ja palus tal järgmisel päeval valmis olla, sest Freya ja Luna vajavad abi. Marion edastas juhised Agnesele ning edasi toimuski sõit sarjavõtetele liivakarjääri.

Agnese võtsid pidulikult vastu Kättemaksukontori detektiivid ja tootjameeskond. Paari tunni vältel lõõskavas päikeses ja liivatormis sai Agnes koos pere ja sõpradega jälgida, kuidas käivad seriaali võtted. Pauside ajal oli Agnesel võimalik peategelastega lähemalt tutvuda - küsida võis kõike ning pilti sai lõpmatuseni teha. Kuid see polnud Agnese jaoks kõik suurim üllatus oli see, et Agnes sai "Kättemaksukontori" sarjas ka ise näidelda.

Agnese jaoks oli ette valmistatud sünnipäevastseen, kus neiu sai mängida sünnipäevalast. Agnese sõbrannad ja tuttavad said mängida peokülalisi. Pinget kruvis sünnipäevapeole kutsustud kloun, kes algul püüdis teha nalja ja trikke, kuid hiljem ähvardas ja vehkis mootorsaega. Agnes teostas oma rolli professionaalselt ja nautis kogu seda sagimist täiel rinnal!

Agnes oli kõigile tänutäheks meisterdanud oma nimetähtedega käevõrud - igaüks sai valida kingituseks meeltmööda värvides ehte, mis nüüd asjaosaliste kätel ilutsevad! See oli unistuste päev nii Agnesele kui ka paljudele teistele!