Enda meelest tõsimeelsesse telesaatesse Balkani geopoliitilisest situatsioonist rääkima läinud Dačić, kellele avanenud vaatepilt tema kohkunud ilme järgi ilmselgelt kahe silma vahele ei jäänud, suutis end pärast paarisekundilist imestust siiski kokku võtta ning jätkas jutuga, vahendab The Daily Mail.

Hiljem tuli välja, et poliitik oli hoopiski sattunud kohaliku naljasaate "Võimatu missioon" ohvriks ning ajakirjaniku asemel välgutas talle hargivahet hoopiski endine Horvaatia Playboy modell Branka Knezevic.

Peaministri julgeolekunõuniku Ivica Toncevi kinnitusel võetakse nalja tegijad uurimise alla, kuna tema hinnagul ei ole tegemist mitte vaid peaministri, vaid kogu Serbia rahva mõnitamisega. "Nad ei pääse karistuseta," ähvardas Toncev.

1992. aasta Hollywoodi kassahiti "Basic Instinct" kuulsat stseeni imiteeriv nali, kus Sharon Stone samalaadse paljastusega hakkama saab, lõpuks aga eetrisse ei jõudnudki ning videoklipp on ka saate kodulehelt eemaldatud. Küll aga on see asunud levima YouTube'is, kus seda on vaadatud juba üle 5 miljoni korra.