Ülesannete lahendamisel mitmes saates vaatajaid veriste voodoo-võtetega jahmatanud Marilyn seekord saates verd valla ei päästnud ning piirdus küünalde põletamisega. Esimese katse lahendamisel tuli talle seekord appi ka tema enda minevik, mis aitas tal lahendada ülesande, milles tal tuli ära arvata, miks tema ees istuvad kolm erinevat inimest saatesse on tulnud.

Tegemist oli sõltlastega - üks oli alkohoolik, teine buliimik ning kolmas hasartmängur. Alkohooliku puhul ei öelnud Marilyn otsesõnu, et tegemist on alkohoolikuga, kuid sõnas, et tunneb kurgus kõrvetust ning inimene tarvitab midagi. Tõeline üllatus saabus aga siis, kui neiu astus silmitsi 16-aastase buliimikuga ning sõnas, et tunneb probleemi ilmeksimatult ära. "Võin saladuskatte all öelda, et viis aastat tagasi olid mul samad probleemid," tunnistas Marilyn saates. Hiljem seletas ta, et buliimia on tugevalt seotud tähelepanupuudusega ning andis neiule ka isiklikust kogemusest nõu, mis kohtunikelauas talle pärast ka plusspunkte tõi. Hasartmänguri kohta öeldu aga raputas eriti just katsealuse abikaasat niivõrd, et sealtki tulid Marilynile soosingupunktid.

Põgusalt paljastas Marilyn ka oma eraelu, rääkides oma isa alkoholiprobleemist. "Niipalju, kui mina teda tean, on ta joonud," sõnas ta.

Teises katses tuli Marilynil aidata selgust tuua ühe väikese poisi röövimise loosse, kus lapse isa oli kättemaksuhimust koos pojaga põgenenud. Ka selle katsega sai neiu märkimisväärselt hästi hakkama ning teenis taas ära kiidusõnad.

Tulemusena tunnistati juab võitma harjunud ning üha enam vaatajaid võluv Marilyn juba kolmandat korda nädala parimaks sensitiiviks. Saade jätkub juba järgmisel pühapäeval, mil peale Marilyni pürgivad võitjaks veel kuus selgeltnägijat.