CBSi menuseebiooper "Vaprad ja ilusad" loojad jätavad saladuseks, kuidas Ridge täpselt naaseb pärast aastat Pariisis ning milline on ta reaktsioon, kui saab teada, et tema armastatud Brooke on nüüd kihlatud Bill Spenceriga.

Loe, mida mees ise TV Guide Magazine'ile rääkis uuest, vägagi kandvast rollist.
"See on metsik! Kui minu osalus "Vaprates ja ilusates" tuli kõne alla, mind isegi ei huvitanud, mis rollist on jutt. Ma ei teadnud, mis osa Bellil (sarja looja William J. Bell) mulle plaanis olid, kuid ta oli kindel, et me sobiks koostööd tegema ja midagi põnevat looma ning ma olin müüdud. Ta on hea müügimees! 20 minutit enne seda, kui te helistasite sain ma just teada, et olen uus Ridge, sarja nurgakivi."

"Olen paar korda Roniga (Ron Moss - esimene Ridge, kes lahkus sarjast veidi enam kui aasta eest) kohtunud ja ta on hämmastav mees. Ja mul on raadionägu," vihjab ta välimusele, mida ta Ridge'i vääriliseks ei pea ja naljatleb edasi: "Võibolla Ridge muutus äraolles koledaks Euroopa meheks. Ei saa isegi öelda, et ta seal olles kirurgide abi oleks kasutanud - kui ta just ei läinud Serbiasse protseduurideks ja nüüd oma raha tagasi ei nõua."