1. Marion sai surma...

2012. aastal hukkus "Kättemaksukontori" üks ainsaid püsivaid tegelasi Marion Pärn oma elu armastuse Aleksandri käe läbi, kui mees teda armutult kõhtu tulistas. Marioni surm pärssis ka Häidi ja Karli tunnete avanemise ning noored, selmet miilustada, jooksid lasku kuuldes vannituppa ning leidsid eest Marioni elutu keha.

Vaata episoodi, milles Marion surma sai!

2. Marion ärkas ellu!

Nagu paljud Marioni "surma" järel ennustasid, oli eelmise osa lõpukaader, kus Marion verise kuulihaavaga dušinurgas justkui oma viimaseid hingetõmbeid tegi, näitemäng, mille eesmärgiks oli tabada Marioni surma ka tegelikult ihkavad palgamõrvarid. Nõndaks tõusis Marion surmast ning ilmnes, et peitis end hoopis "Kättemaksukontori" maja keldris.

3. Hüvasti, Frida Arrak! Boss lahkus "Kättemaksukontorist"

Marika Vaarikul sai "Kättemaksukontori" ontlikust pearollist villand - näitlejannal olid oma koduteater NO99-s suured kohustused täita ning sestap otsustas ta seriaalist lahkuda. Stsenaariumi järgi kahmas Frida härra Hurmuri aga kaenlasse ning noored armunud põgenesid seitsme tuule poole.

4. Merlyn Uusküla piitsutas mehi

Lauljanna Merlyn Uusküla sai näitlejaleiba maitsta ning kehastas krimikomöödias dominat. Osa, milles Uusküla üles astus, asuti otsima Eestis tegutsevat sarimõrvarit, kelle kinnisideeks näis olevat sadomaso teenuste pakkujate kõrvaldamine. Et mõrvarit tabada, avasid Kättemaksukontori daamid erootikasalongi ja Freya Narvik(Frida järeltulija ja noorem õde) kehastub dominaks.