Eda-Ines Etti Imeliste võistkonna kõige värvikamaks tegelaseks oli kahtlemata 4-aastane Oliveri, kes on juba esimeses saates suutis terve Eesti rahva ära võluda.

Oliveri ema Reet Kõvask, kes igas saates Oliverile koos tema õega kaasa elamas käis, rääkis Õhtulehele, et saate võit tuli neile muidugi suure üllatusena: “Täpselt nii nagu igale teisele televaatajale, nii nagu välja hõigati, saigi oma rõõmu jagatud.”

Võidutiim sai auhinnaks 10 000 eurot, millega nüüd on võimalus enda andeid edas arendada. Mida noormees võidurahaga pihta hakkab, ei ole veel täpselt selge, ent ema sõnul on vähemalt üks asi kokku leptud — Oliverile ostetakse väga kvaliteetne ja väärt viiul!

Tavapäraselt Reeda arvates enam nende elu edasi minna ei saa: “Ma arvan, et isegi kui me seda tahaks, siis väga võimalik see ei ole,” naeris ta.

“Muud ei ütle, et te veel kuulete Oliverist. Eesti rahvas kuuleb veel ja näeb veel Oliveri!” lubas Reet televaatajate rõõmuks, et “Väikesed hiiglased” Oliveri viimaseks tähelennuks ei jää.

Refereeritud Õhtulehest.