"Crossing Over" on esimene täispikk film režissöörilt ja produtsendilt Mark Haldorilt. Film räägib kaheksast amatöörnäitlejast, kelle ees on väga raske ülesanne - veenda Hollywoodi lavastajaid endi näitlemisoskustes. Kõik näitlejad kirjutasid oma käsikirja ja Mark Haldori kui rezissööri, filmi järeltöötleja ja stsenaristi ülesandeks oli need erastseenid siduda kokku ühte komöödiafilmi.

Tamara osales filmitootmises ja oli mainitud seitsmes rollis filmi tiitlites koos teiste meeskonnaliikmetega. Nendeks olid ttoetav roll, fotograafia, videograafia, kaadritagune location manager, käsikirja juhendaja, tootmisassistent ja helimees.

Filmi esmaettekande külastajate seas olid ka briti näitleja Louise Jameson (Doctor Who, EastEnders), näitleja ja režissöör Darren Kent (Blood Drive, Game of Thrones), näitleja Jack Vogwill (Game of Thrones) ja fotograaf Joe Alvarez.

Tamara sattus filmi osaliseks eriskummalisel viisil. "Ma kohtasin Mark Haldorit Ellie Gouldingi lühifilmi filmimise ajal. Kohtasin teda jälle juhuslikult Londonis umbes aasta hiljem ja Mark jagas minuga oma plaane. Ma pakkusin oma abi ja ülejäänud on juba ajalugu," sõnas Tamara. Ka muljetas naine, et film on erinev kõigest, millega ta varasemalt tegelenud on. "Pidades silmas filmi eelarvet, mis oli 1500 naela, pidime olema väga loovad oma töös - leidma filmimiskohti, tegelema logistikaga, planeerima kujunduse ja muu."

Kõige keerulisemaks peab Tamara väikese eelarvega toimetulekut. "Üks kontor pakkus meile tasuta filmimiskohta nädalavahetuseks, aga pidime annetama mingi summa heategevusele. Olime väga tänulikud, sest filmimine oli plaanitud paari päeva pärast ja näitleja oli juba ostnud oma piletid.

Praegu töötab Tamara kahes ajakirjas, "Ikon London Magazine's" ja "Coaching Journalis".