Chrystel Hernesaks

Chrystel Hernesaks on võitlejahingega naispoliitik, kes on pühendunud nii valijate kui enda huvide eest seismisele. Brüsselis käimisest vaba aja sisustab konverentsidel käimisega. Abielus, peres on üks koer: chihuahua.

Paavo Paping

Paavo Paping on Lõuna-Eesti ettevõtja, pärit Maaritsast ja seal tegutseb tänagi. Paavo on tõeliselt laia haardega mees, tema ärid ulatuvad matusekorraldusest kapibaarakasvatuseni. Moekad riided, ilusad autod, kiired naised – see kõik on Paavo Paping.

Õnnela Kuusk

Esoteerikahuviline Õnnela elab Kalamajas. Täiskuu ajal paneb ta alati kivid aknalauale laadima. Ta koondab positiivseid energiaid ning valdab erinevaid holistilisi praktikaid, mida rakendab ümbritsevate inimeste peal.

Toivo “ÄSS” Veermaht

Rapla kehalise kasvatuse õpetajat Veermahti kutsuvad õpilased Ässaks ja see hüüdnimi meeldib talle. Äss on kõva spordimees ja teinud ka ise enamvähem kõiki alasid. Lödipükse ta ei salli.

Marge Munnamägi

Sänna mõisa perenaine Marge Munnamäggi avastas oma juured ja kolis linnast Võrumaale Sännasse pärast Viljandi Kultuuriakadeemia lõpetamist. Ta austab eesti keelt ja kultuuri ning suvel plaanib korraldada Sänna Folgi. Marge suureks lemmikuks on Sänna trubaduur Artur Adson.

Aleksandr Sergejevitš Koškin

Venelane Aleksandr Koškin on südamlik ja viisakas mees, kes räägib kenasti eesti keelt ja on Eesti patrioot. Ehkki ta näeb ka mõningaid eestlaste varjukülgi, nagu vähest kirglikkust armastuses või norutamist pidudel, on tema suur vene hing täis sõprust selle väikese rahva vastu.

Endel Kellap

28-aastane Mustamäe noormees Endel Kellap elab koos emaga. Ta kandideerib õigeks eestlaseks, kuna on väga rahulik: võib seista sääseparves terve tunni närvi minemata. Talle meeldib ühistransport ja vahel sõidab ta trolliga hipodroomini ja tagasi.