Helen oli just ära saatnud tema südame võitnud noortalunik Kalvi-Kalle, kuid üritas ka Perttit sama lahkelt vastu võtta ja kohelda, et kahte meest omavahel võrrelda. “Arvan, et meie võimalused hästi läbi saada on päris head,” oli naine alguses optimistlik, kuid peagi pani sirgjooneliste väljaütlemistega metallispets tema kannatuse korralikult proovile.

Et näha, kas mõlema mehekandidaadiga sobitakse ka argielus, mindi kohe pärast esimest kohtumist koos toidupoodi. Helen ja Perrti pöörasid vaid mõne poes veedetud minutiga suhkru pärast tülli — Pertti magusat ei armasta, aga kuna Helenil pole iial olnud kehakaaluga probleeme, siis sööb tema alati seda, mille järgi isutab. “Sa reaalselt üldse ei vaata, mida sa endale suhu paned?" tänitas Pertti. Heleni jaoks oli ootamatu, et mees talle oma arvamusi peale surub ja nii vähe hingamisruumi jätab.

Ka Steni ja Liisa osturetk ei sujunud just kõige libedamalt. Liisa muutus Steniga ootamatult nõudlikuks ja jooksutas õhtusöögiks kala valinud Stenil lausa juhtme kokku: “Vali siis! Sina teed ju süüa, mitte mina,” käsutas naine. Kui möödunud nädalal vitsutas näitsik Sloveenia hurmuri poolt valmistatud vorstipitsat, siis sel korral ei kõlvanud talle miski. “Ma püüan elada süsivesikuvaba elu,” teatas ta.

Mõlema paari vahel oli tunda sädemeid, ent sedapuhku mitte tärkavatest tunnetest. Sten kiindus Saaremaa kaunitari sellest hoolimata, kuid Liisa jaoks oli noormees liiga uje. Heleni jaoks oli Pertti enesekehtestamine liiga tugev: “Ta paneb mind liiga kõvasti paika,” ei olnud naine rahul. Pertti kehtestas oma reeglid nii poes kui ka magamistoas ning kupatas lausa nutitelefonis nokitsenud Heleni voodist välja.

Vaata “Prooviabielu” värsket episoodi ning anna teada, kuidas Sa uute mehekandidaatidega rahule jäid!