Vaatamata Madise vaiksele olekule hakkasid selles kooselus sädemed kohe lendama. Kui eelmise kaasa vastu oli Liisa veidi tõre, siis Madist tervitas ta lausa terve igaviku kestva embusega. “See, mida ma nägin, oli meeldiv,” rõõmustas Madis. Liisa ei suutnud uskuda, et tema ette on sattunud ideaalne mees — viinakuradi küüsis pole, raha toob koju ja rahvatantsu harrastab ka.

Marko ja Heleni esimene kohtumine oli samuti äärmiselt meeldiv. Mees üllatas naist uskumatu kingitusega— Mart Sanderi käe läbi valminud portreega, mis Helenile meeldis väga.

Kui eelnevate abikaasadega pöörati nii suhkru kui ka süsivesikute pärast tülli, siis uute meestega möödus asi palju libedamalt ning mõlemas kodus valmistuti romantiliseks õhtusöögiks.

Madis valmistas Liisale erakordselt maitsva roa, mille kõrvalt ei puudunud ka paar pokaali veini ning eelmise kaasaga koos elades rikki läinud naerumasin sai taas töökorda. “Meeldiv, positiivne, rahulik,” kirjeldas Madis oma prooviabielu esimesi tunde ning romantilisele õhtusöögile järgnes ka romantiline massaaž: “Hommikukohvi peaks olema siis välja teenitud,” muheles mees.

“Marko on hästi hea inimene ja tore. Ta on kõige täiskasvanulikum, keda ma olen seni siin kohanud. Me saame jumala hästi läbi,” oli ka Helen oma uue kaaslasega rahul.

Kas filigraane müügimees suudab Heleni peast viimaks pühkida mälestuse vabakutselisest noortalunikust Kalvi-Kallest ja Helenile muljet avaldada? Juba järgmisel nädalal langetavad Liisa ja Helen oma lõplikud valikud.