Treiler kätkeb endast hoogsaid kaadreid ning Andrus Kivirähki "Rehepapil" põhineva ning Rainer Sarneti lavastatud fantaasiafilmi võtted algasid kahe aasta eest novembris.

Kui linateos ise on kokkuvõttes pooltki nii hea kui õudusfilmilikke kaadreid pilduv õrritaja, võime julgelt Oscarit või mõnda Kuldgloobust ootama jääda. (Õudus)Filmisõpradele tõeline komm!

Filmi tegevus toimub paganlikus Eesti külas novembrikuus, kus külainimeste peamiseks mureks on, kuidas elada üle külm ja pime talv. Varastatakse üksteise, Saksa mõisnike, vaimude, kuradi ja Kristuse tagant. Et elu sees hoida, antakse hing kratile, kes aitab rohkem varastada. Varastamine on muutunud ainsaks kinnisideeks ja külainimesed ise hingetuteks olenditeks, kes meenutavad üha rohkem kratte.

Filmis segunevad must huumor, romantiline armastuslugu, õudus ja maagia ning mängivad nii professionaalsed kui ka amatöörnäitejad. Kesksetes rollides astuvad üles Arvo Kukumägi, Jörgen Liik, Rea Lest, Taavi Eelmaa, Katariina Unt, Meelis Rämmeld ja Jaan Tooming.

Vaata treilerit!