LOE FILMI KOHTA LÄHEMALT:

Filmi tegevus toimub Nõukogude aja lõpul. Filmi peategelased on Mart Kangur ja Felix Kramvolt. Mart tegutseb korterivahetuse maaklerina. Massilise sisserände ja pideva korteripuuduse tingimustes on see tulus tegevusala. Paljud inimesed vajavad tema teenuseid, esmajoones just sisserändajad. Mardi tegevus balansseerib lubatu ja lubamatu piiril ja ta satub sekeldustesse ametivõimudega. Mardi naine Merike on oma mehe askeldamisest tüdinenud. Felix Kramvolt töötab Viru hotellis katlakütjana. Kuigi Kramvolt on kolmanda põlvkonna tallinlane, elukohta tal ei ole ja ta elab katlaruumis. Korterit otsides saab Felix Mardiga tuttavaks. Nad saavad sõpradeks, kuna nad näevad teineteises oma realiseerimata võimalusi.

Reedel Ulfsaki režissööridebüüdiga "Keskea rõõmud" alanud filminädalavahetuse lõpetab täna "Ma pole turist, ma elan siin" (Tallinnfilm 1988), mis on nähtav kuni esmaspäeva hommikuni.

Iga filmi eel saab Delfi TVs ja Publikus näha intervjuusid filmiga seotud inimestega – kaamera ees meenutavad Ulfsakit ning filmi valmimist PÖFFi peakorraldaja ning "Keskea rõõmude" toimetaja Tiina Lokk, "Ukuaru" naispeaosatäitja Elle Kull ja "Ma pole turist, ma elan siin" režissöör Peeter Urbla.

Filmid on nähtaval nii Publikus, Delfi esilehel kui ka Delfi TV keskkonnas.

Vaata eksklusiivset intervjuud Peeter Urblaga, kus ta meenutab "Ma pole turist, ma elan siin" valmimist: