"Väga põnev oli. Tahaks korra uuesti näha, et vaadata täpsemalt, et kuidas oli ja välja tuli," räägib Kasearu värsketest emotsioonidest.

Lemmiksarjad

"Mis minu rolli puudutab, siis olen selline lihtne poiss Eesti teisest otsast, kes läheb restorani ja tahab saada kokaks," räägib ta oma tegelikust olekust märksa lihtsama tolli lühidalt lahti ja sõnab, et oma kiire montaažiga erineb "Köök" paljudest seriaalidest, ent töötab tema arvates hästi.

Ise vaatab Kasearu meelsasti sarja "Kaks ja pool meest", mis on tema sõnul väga hea stsenaariumi ja ideaalsete näitlejatega. Eriti veel siis kui Sheen osales. "Mulle meeldib, et komöödias pole enam jalgaga tagumikku nalju, vaid huumor elust enesest. Pealegi on need siis tõetruumad. Seal pole ulmet, nagu ka "Köögis" - täiesti eluline komöödia, mitte välja mõeldud. See toimub alati," on ta väga rahul.

Kogemused köögi ja söögiga

Sarja tegevus käib köögis ja sellega seoses uurisime Kasearu enda kokkupuuteid toiduvalmistamisega, mis nagu selgus, on head: "Pärast seda kui hakkasin trenni tegema, hakkasin ka enam süüa ise tegema, sest siis tean, mida söön." 

"Aga ma pole gurmaan, mul on poissmehelik lähenemine," lisab ta.

"Siin köögis juhendab meid Olümpia peakokk ja palju näen kõrvalt, kuidas ja mida saab teha," kiidab ta rõõmsalt ja lisab: "Väikeseid tarkuseid on küll tulnud juurde."

Kas ta aga nugadega mängides ka sisse lõiganud sarja tegemise käigus on, nagu ühes avaosa stseenis? "Näppu pole ma lõiganud, aga ühes tulevases osas topin joogikõrred ninna. Kui kõik oli filmitud, läksin kogemata kõrre pihta, nii et nina läks seest katki ja oli verine..."

"Minu jaoks on see olnud suur väljakutse. Püüan anda endast parima, mis võimalik. Olen teinud filmi, aga seriaali mitte. Iga stseen on minu jaoks suur kogemustepagas ja areng ning järjest enam hakkab meeldima. Ma saan murda oma olemuse raame, mis meeldib mulle ka näitlemise väliselt. Mul on tihti selline kritiikameel, et hakkan üle mõtlema - aga midagi pole kohe olemas, sa käid, teed ja arened. Hästi lahe kogemus!"

Alastusest ekraanil

Kuidas reageeris Kasearu, kui sai teada, et peab pea et alasti esimeses osas kohe olema? "Ei ma väga üle ei reageerinud, see kotiga stseen oli sisse kirjutatud algusest peale."

"Päris naljakas oli aga hetk, kui olime samal hommikul kogu võttegrupiga alles esmakohtunud ja pidin siis kolm tundi hiljem üht voodistseeni tegema. Siis oli küll nii, et ahhhaa," kirjeldab ta muiates põnevaid uusi olukordi, mis ette tulnud juba võtete käigus on.

Risti ette Kaserau millegi ees ei lööks ja hirme tal pole, kui siis kahtleks mees vaid 100% alasti olekus: "Kui keegi käsiks täitsa alasti võtta, poleks see vast teema...." 

Kui paljas on Kasearu esimese osa lõpus ja miks, näed juba 8. septembril kell 20.00, mil uus nugateravalt vürtsikas sari "Köök" alustab. Ja sugugi mitte ainult naistele, vaid ka meestele lõbusat ajaviidet pakub.

Sarjast

Kokapoiss Maks (Kristjan Kasearu) tuleb maalt Tallinna, et teostada oma ammune unistus - saada tööle pealinna tipprestorani. Esimese asjana tutvub ta võluva Vikaga, kellega tekib üheöösuhe. Restorani tööle jõudes selgub aga, et Vika on seal administraator. Kulinaarne geenius ja parandamatu alkohoolik, peakokk Viktor (Indrek Taalmaa), võtab Maksi ainult kiusu pärast tööle ja mahlakas seiklus võibki alata! Restorani ülimalt värvikas personal on nüüd tema uus perekond - ja Maksi positsioon kõigub seal pidevalt taeva ja põrgu vahel. Vika on võtnud nõuks Maksi restoranist välja süüa ja ettearvamatu peakokk lisab intriigidele lakkamatult vürtsi juurde.