"Kuuuurijas" võttis Katrin Lust novembrikuus fookusesse skandaalse ärimehe Iraj Zandi tegevuse ning anonüümseks jääda soovinud endine Miss Estonia süüdistas Zandi vägistamises ja väljapressimise. Möödunud kuul Eesti Ekspressile antud intervjuus paljastas Zand, et tema anonüümse süüdistaja näol oli tegemist Madli Vilsariga.

Nädal pärast Zandi intervjuud kadus Kanal 2 ilmatüdruk Vilsar teleerkaanilt ja hakkasid levima kuuldused, justkui oleks lahvatanud skandaali tõttu naine lahti lastud. Nüüd on aga selge, et kõlakatel tõepõhja all ei olnud ja Vilsarit on ees ootamas uued väljakutsed.

Tänasest tõmbab argiõhtud käima uus saatesari "Reporter Boonus", mis pakub teleõhtu alustuseks värske valiku meelelahutuslikke lugusid ja häid elamusi. "Reporteri" tegijatega toovad Kanal 2 ekraanile kõige meeldejäävamad kohtumised, lõbusad vahejuhtumid ja erilised hetked. Näiteks üllatab uus saatesari rubriigiga "head uudised“, mis leiab ka tõsistest teemadest humoorikaid vaatenurki. Samuti vaatab "Reporter Boonus" tulevikku ja tutvustab nunnusid tulevikutegijaid, kelle suured teod võivad rabada alles aastakümnete pärast. Uus saatesari ei piirdu seejuures vaid sündmustega kodumaalt, vaid kiikab ka võõrsile tuues Kanal 2 ekraanile "Reporteri" tegijate meeldejäävad vahejuhtumid välismaalt.

"Reporter Boonus" on sissejuhatuseks traditsioonilisele uudistesaatele "Reporter", mis Kanal 2 ekraanil teeb ka käesoleval aastal päevast kokkuvõtte ikka kell 19:00. Saade stardib täna kell 18:30, kohe pärast remondivõistlust "Minu kodu on parim".