"Väga rahulikult läheb, võõrast pole midagi," on Felt rahulik Välbale emotsioonidest rääkides.

"Eeltöö on tehtud," sõnas Ulfsak, et tema keskendub siiani puhkamisele ja uurib linna, mis on tema sõnul põnev. Hollywood Walk of Fame'il jalutanud mehed sõnavad, et on ikkagi filmimaailma keskpunktis, mis väga huvitav. "Ma kahte kolmandikku nimesid ei teadnud," sõnas Ulfsak jalutuskäigust Hollywood Boulevardil, kus ta Meryl Streepi tähe ära nägi ja sellega väga rahul on.

"Siiani elame rahulliku elu, meil on oma maja ja aed, kust veidi paistab ookeani," sõnas Ulfsak, et hommikuti teevad nad putru, elavad tavalist elu ning siiani on nende olemine väga rahulik. Lisaks demonstreeris ta uhkelt Kuldgloobuse piletit lauda number 204, mis asub kohe lava ääres ja favoriitfilmi "Ida" tegijatega ühes lauas.

"Lembit võiks konkureerida ka parima näitlejapreemiale," on Felti sõnul olnud komplimente neile palju ning mitte ainult Ameerikalikust viisakusest.

Kas on meeste teele ka maailmakuulsaid nimesid juba jäänud, keda Los Angeleses igal sammul peaks olema? Ulfsaki sõnul lubas nende PR-tegelane homme tutvustada teda "Breaking Bad" ehk "Halvale teele" näitlejale Bryan Cranstonile, millest Ulfsak väga elevil näis olevat, sest tegu on tema lemmikseriaaliga.

"Suitsunurgas olen vestelnud ja ütlen, et kõik on võimalik," ei jäta Ulfsak optimistlikult vestluses läbivalt kordamata ka õhtule seatud ootusi ja lootusi.

Ulfsak soovis kasutada ETV eetrit ka tervitusteks ning tervitas kaasnäitlejaid, kes hetkel kodumaal kaasa elamas ja ilmselt ärevuses küüsi juba närimas.