Kümnendat korda koguneb Tallinna Reaalkooli ajaloolisse saali rahvas, et austada „Eestimaa uhkuse“ galal tublisid inimesi. Kandidaate oli seekordki mitusada - elupäästjaid, heategijaid, kohaliku elu edendajaid, arste ning õpetajaid. Neid suurepäraseid inimesi, kes märkavad ja aitavad kõiki, kes ise jaksa. Nad hoolivad ning panevad õla alla ning teevad enamat, kui ühiskond meilt harilikult ootab. Kõigi laekunud vihjete seast valis žürii Eri Klasi juhtimisel välja kümmekond avalikult tunnustust väärivat inimest.

Tänavusteks Eestimaa uhkusteks on Kääpa Põhikooli hing ja hea haldjas Sirje Kartsepp, raskustes suurpere abistaja Laura Teder, imeline Pärnumaa pereõde Aita Sander, erivajadustega laste koolide asutaja Ave Kalmus, suurperede abistaja Kai Tomingas, kasupere vanemad Malle ja Ants Arnek, uppumisohus noormehe päästnud Laura Vool, Palamuse elupäästjad Ingel-Liis Haljas ja Kristiina Kõiv, ihtüoosihaige Kaido abistamiseks sotsiaalmeedias kampaania algatanud Gerly Kedelauk ning heategevusliku motokrossi korraldajad Tanel Leok ja sõbrad.

Auhinnasaajaid tulevad õnnitlema paljud tuntud inimesed ja neile esinema kõigi poolt armastatud artistid. Galaõhtut juhivad Annely Adermann ja Märt Treier.