Katey Sagal kehastas üksteist hooaega punase juuksepahmakaga särtsakat pereema Peggy Bundy’t, kelle abikaasaks oli Ed O’Neilli poolt mängitud pahur kingakaupmees Al Bundy. “See oli äärmiselt häbistav sari…Naisi ekspluateeriti täielikult,” meenutas Sagal hiljutises intervjuus.

Väljaandega AOL kõneledes tõdes Sagal, et ei võta Peg Bundy portreteerimise eest mingit vastutust. Tema sõnul ei tohiks loomulikult naisi nii negatiivselt kujutada: “Aga Peg Bundy mängimine ei olnud kuidagi seotud minu arvamusega. See oli mu töö.”

Pärast “Tuvikeste” lõppu naise telekarjäär jätkus — Katey Sagal andis hääle “Futurama” ühele peakangelasele Leelale ning lisaks on ta kaasa löönud mitmetes hittsarjades. Aastal 2015 rääkis Sagal, et nii talle kui ka teistele “Tuvikeste” staaridele läheneti ideega uuest sarjast, mis keskenduks David Faustino poolt kehastatud Bud Bundy elule.

“David lähenes mulle ja ma ütlesin, et olen absoluutselt nõus,” lausus Sagal väljaandele SlashFilm. “Arvan, et me kõik — Ed, Christina ja mina ütlesime talle jah. See pole tegelikult uusversioon. See on Bud Bundy loo jätk.”