Film linastub festivalil reedel 5. oktoobril kell 21.00 ja laupäeval 7. oktoobril kell 12.00. Linastused toimuvad Londoni südalinnas Regent Streetil Apollo Piccadilly Circuse kinos.

Raindance filmifestival on tuntud "independent-film" festivalina ja filmikoolina, mille lõpetajata hulgas on näiteks sellised tuntud nimed nagu Sacha Baron Cohen, David Yates, Matthew Vaughn, Guy Ritchie ja paljud teised.

Festivalist võtab tänavu osa 105 täispikka filmi ja 138 lühifilmi, millest 24 on debüütfilmid. Festival sattus tähelepanu keskmesse 1999 aastal, kui selle raames toimus "Blair Witch Project" esilinastus Inglismaal.

Eestis linastus "Vasaku jala reede" 2012. aasta veebruaris ja kogus 9 nädalaga peaaegu 33 000 kinokülastust, mis teeb sellest kinodes viienda edukaima Eesti filmi viimase viie aasta jooksul.

Filmi režissöörid Andres Kõpper ja Arun Tamm olid filmivõtete ajal vaid 21- ja 22-aastased.

"Vasaku jala reedes" löövad kaasa nii tuntud, kui ka tundmatud näitlejad ja film ise on Eesti ühiskonda läbi kõverpeegli vaatlev must komöödia / põnevusfilm mis räägib mitme erineva seltskonna tegevustest ühe ööpäeva jooksul. Film tehti riigi rahadest sõltumatult ja 36 000 EUR suuruse eelarve tõttu lõi enamus tegijatest ja näitlejatest kaasa kaasa kas täiesti tasuta või minimaalsete töötasudega.

Kuigi film oli kriitikute ja kinopubliku poolt hästi vastu võetud, on seda ka kritiseeritud karmi sõnavara, seksi- ja vägivallastseenide pärast. Film oli kinodes alla 14-aastastele keelatud.