"Tule ja jää laulu" autor kirjeldas hiljaaegu blogis oma raevu kinokettide suhtes, kes keeldusid oma saalides näitamast Põhja-Koread pilavat komöödiafilmi "Intervjuu" ("The Interview").

Martini sõnul on tegemist "kollektiivse argusega" ning ta oli pettunud ka firmas  Sony, kes sellega kaasa läks, vahendab Inside Movies.

Alternatiiviks pakkus Martin, et kindlasti on USAs sõltumatuid kinosaale, nagu näiteks ka temale kuuluv Santa Fes asuv kinosaal "The Jean Cocteau", kes oleksid valmis seda filmi näitama.

Kirjanik kinnitas, et on selleks valmis, kuigi ta pole filmi näinud ning  ei tea seetõttu, kas see on hea või halb.

Ähvarduste ja küberrünnaku tõttu teatas Sony Pictures eelmisel nädalal, et Ühendriikides 25. detsembriks kavandatud filmi "Intervjuu" esilinastus tühistatakse, kuna USA ning Kanada suured kinoketid teatasid, et ei kavatse komöödiafilmi näidata.

Filmi linastumise eel tabas Sony Picturesit viimase aja üks mõjukamaid häkkerirünnakuid, kui FBI kinnitusel Põhja-Korea palgatud häkkerid murdsid Sony serveritesse, avaldasid eraviisilisi e-kirju ja infot ning ähvardasid rünnata kinosid "Intervjuu" seansi ajal.